vrijdag , 21 juni 2024

Herstructurering bij ONE Aviation

ONE Aviation Corporation (samen met haar dochterondernemingen Eclipse Aerospace en Kestrel Aircraft) heeft aangekondigd dat het bedrijf een consensuele herstructurering is begonnen overeenkomstig de voorwaarden van een Restructuring Support Agreement (“RSA”) met ondersteuning van 100% van de stemmen op het eerste pandrecht geldschieters.

Als onderdeel van dit proces heeft het bedrijf vrijwillig een faillissement van Hoofdstuk 11 aangevraagd, terwijl het tegelijkertijd de financiering van de eerste positie financierde. Deze instroom van kapitaal in combinatie met de normale operationele cashflow zal ONE Aviation in staat stellen om de normale bedrijfsvoering te handhaven, de verstoring van het bedrijf te minimaliseren en het bedrijf te positioneren voor een succesvolle toekomst. De Raad van Bestuur en het managementteam zijn van mening dat dit plan en deze overgang ervoor zorgen dat het bedrijf de financiële kracht heeft die nodig is om het bedrijf te ondersteunen voor succes op lange termijn. ONE Aviation zal doorgaan met de ontwikkeling van de volgende generatie vliegtuigen, waaronder de EA700, terwijl het ook gericht is op het leveren van service, onderhoud en upgrades aan zijn bestaande vloot van vliegtuigen, de EA500 / EA550’s.

ONE Aviation’s juridisch adviseur is Paul Hastings LLC. De herstructureringsadviseur en voorzitter is Mike Wyse, Managing Partner van Wyse Advisors, LLC. De investeringsbank van de Vennootschap is Duff & Phelps en haar financieel adviseur is Ernst & Young LLC.

Link:
www.ONEaviation.aero