zaterdag , 18 mei 2024

Trig Avionics vestigt hoofdkantoor in Nederland

Het in Edinburgh gevestigde Trig Avionics Limited heeft plannen aangekondigd om het regulerende hoofdkantoor naar Nederland te verplaatsen. Dit als onderdeel van de geplande Europese uitbreiding. Vanaf het voorjaar 2019 zal de productie en certificering van Trig-producten worden gecontroleerd vanuit het Trig-kantoor in Nederland.

Deze wijziging betekent dat Trig-producten niet worden beïnvloed door mogelijke verstoringen, veroorzaakt door de Brexit luchtvaartbeperkingen (zoals gerapporteerd in nieuwsmedia). Eerder dit jaar kondigde Trig plannen aan voor een nieuw kantoor in Amersfoort.

Andy Davis,CEO:

“De ontwikkeling van onze nieuwe operatie in Nederland gaat goed. In Amersfoort vestigen wij ons met het wettelijk hoofdkantoor tevens Europese verkoopkantoor. Dit neemt bezorgdheid weg over de impact van de Brexit. Trig-producten blijven beschikbaar en certificering voor alle markten is veilig.

Deze stap maakt deel uit van de geplande bedrijfsgroei van Trig. Het hoofdkantoor van het bedrijf in Edinburgh, blijft een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Ons Nederlandse regulatory HQ biedt bedrijfscontinuïteit; klanten kunnen dezelfde eersteklas service verwachten van Trig, waar ze ook vliegen.”

De nieuwe locatie zal een Part 145 Service Center omvatten, dat ondersteuning biedt aan klanten in Europa. Trig rekruteert voor extra technisch personeel – er zijn nog steeds vacatures voor voldoende gekwalificeerde kandidaten in Amersfoort.

Link:
– www.trig-avionics.com