zaterdag , 25 mei 2024

Eindhoven nu verbonden met Moskou

Pobeda Airlines, onderdeel van Aeroflot, verbindt vanaf 21 december Eindhoven met Moskou, Vnukovo Airport. Vanaf 21 december a.s. landt vier keer per week een Boeing 737-800 uit Moskou in Eindhoven. De vertrektijd naar Moskou is gepland om 10:05 uur, iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag. 

Metropool Moskou en Brainport Eindhoven
Moskou is een metropool met meer dan 10 miljoen inwoners. Commercieel directeur Flip Estourgie over de nieuwe verbinding: “De verbinding tussen Moskou en Brainport Eindhoven geeft veel kansen voor zakenreizigers werkzaam in de automotive, hightech en agrifood sector. Uiteraard is de stad Moskou ook een mooie aanvulling voor toeristen als nieuwe bestemming op het routenetwerk. De bestemming Eindhoven en de Provincie Brabant worden nu goed bereikbaar voor de Russische markt, die steeds belangrijker wordt voor de toeristische destinatie Nederland. Met Moskou als start,  hopen wij de relatie met Pobeda Airlines de komende jaren verder uit te breiden”.

Pobeda Airlines
Pobeda Airlines is onderdeel van de Aeroflot Group, de grootste Russische luchtvaartonderneming die tot de top van de wereld behoort. Pobeda Airlines beschikt over een moderne vloot van 23 toestellen van het type Boeing 737-800 NG.De maatschappij biedt vanaf Moskou aantrekkelijke doorverbindingen naar Russische bestemmingen, zoals Sint-Petersburg, Novosibirsk en Jekaterinenburg.

“We zijn blij met deze eerste verbinding met Nederland. Van het mooie Eindhoven naar Moskou, we hebben veel vertrouwen in het succes en zien u graag aan boord van onze vloot”, zo stelt General Director Andrey Kalmykov.