donderdag , 13 juni 2024

TRIG Avionics Amersfoort geopend

Trig Avionics heeft officieel haar nieuwe Europese kantoor geopend in Amersfoort. Trig produceert communicatie en navigatieapparatuur voor de luchtvaart. Op deze locatie zal een Europese verkoop-, support- en productie-operatie vestigen.

Andy Davis, CEO Trig:
Dit is echt een belangrijke dag voor Trig. Als een groeiend bedrijf stelt deze nieuwe faciliteit ons in staat om de allerbeste klantenservice in de luchtvaart te blijven bieden.


De nieuwe lokatie is officieel geopend door de Amersfoortse wethouder Fatma Koşer Kaya in het gezelschap van genodigden en medewerkers van het bedrijf.

Fatma Koşer Kaya, wethouder Amersfoort:
Ik ben verheugd Trig te mogen verwelkomen in Nederland, in onze regio Utrecht. Nederland is een geweldige plek om zaken te doen, zoals Andy en zijn team hebben ontdekt. Het is ook te danken aan inspanningen van verschillende instanties die dit mogelijk hebben gemaakt en hebben de sterke punten van onze regio aangetoond. De teams van het Netherlands Foreign Investment Agency, van Invest Utrecht en collega’s van de stad Utrecht en Amersfoort erkennen allemaal de waarde die Trig voor de regio zal brengen.

Trig heeft al een aantal lokale medewerkers in dienst, maar verschillende technische functies zijn nog steeds open. Het bedrijf maakte gebruik van wervingsbureaus en de diensten van Werkgeversservicepunt Amersfoort, het uitzendbureau. Trig sprak ook zijn dank uit aan verschillende zakelijke en commerciële collega’s, samen met lokale Trig-dealers die op kantoor waren om de opening te vieren.

Een unieke bijdrage leverde doedelzakspeler Gilian Hettinga van MacKay Bagpipe Services, hij verwelkomde de gasten. Trig heeft het hoofdkwartier in Edinburgh, dus deze traditionele begroeting werd tevens gecompleteerd met Haggis (op een Melba toastje). Deze fijne Schotse traditie was misschien niet ieders smaak, maar onderstreepte zeker deze internationale samenwerking.

Andy Davis:
Wij zijn een internationaal bedrijf en via ons toegewijde dealernetwerk zal dit nieuwe kantoor bestaande en toekomstige producten leveren aan piloten en vliegtuigeigenaren – en ons voortdurende succes verzekeren.

Link:
– www.trig-avionics.com