zaterdag , 13 juli 2024
Global Aviation Orbit Aviation

Samenwerking Global Aviation met Orbit Aviation

Global Aviation SA, gevestigd in Griekenland, heeft aangekondigd dat het een vijfjarige overeenkomst met Orbit Aviation uit Arnhem is aangegaan om een ​​toekomstige opleidingscapaciteit voor zijn klanten te bieden.

Het begin van de training is onmiddellijk van kracht wanneer de eerste cadetten hun theoretische training beginnen bij de faciliteiten van Global Aviation in Athene, gevolgd door intensieve vliegtraining op de vluchtbasis Megara. De volledige training is in 16 maanden in Griekenland voltooid en bevat een Enhanced MCC- of APS-cursus bij EPST in Nederland.

Niko Gerrits, CEO van de Orbit Group:
Het ie een win-win om samen te werken met Global Aviation als onze leidende trainingsaanbieder. Orbit Aviation had behoefte aan trainingscapaciteit voor zijn snelle toekomstige uitbreiding. Uitstekend personeel, gemeenschappelijke vloot en het toegewijde team van Global Aviation hebben geleid tot deze samenwerking.

Link:
www.orbitaviation.eu
www.globalaviationsa.com
www.epst.nl