dinsdag , 28 mei 2024

Ontdek dynamisch Dubai tegen een aantrekkelijk tarief met Emirates

Emirates, de grootste luchtvaartmaatschappij wereldwijd, biedt reizigers dit voorjaar scherp geprijsde tarieven naar de dynamische stad Dubai. Ontspan op een van de zes openbare stranden, ontdek de iconische bezienswaardigheden of ga shoppen in het grootste winkelcentrum ter wereld, The Dubai Mall.

Een weekje (of twee) ontsnappen aan het Nederlandse weer is zeker geen overbodige luxe. Daarom komt Emirates opnieuw met voordelige tarieven. Het aanbod geldt op vluchten naar de thuishaven van de luchtvaartmaatschappij, Dubai. De voordelige tarieven zijn beschikbaar voor boekingen gemaakt tussen 18 en 27 maart met reisdata van 3 mei tot 20 juni 2019. Maak dit jaar onvergetelijk door gebruik te maken van Emirates’ lentetarieven en boek nu eindelijk de vakantie van je dromen.

Een retourtarief voor een Economy Class ticket naar Dubai vanuit Amsterdam is beschikbaar vanaf € 399 inclusief belasting en toeslagen en een Business Class ticket vanaf € 1.999 voor reizen tussen 3 mei en 20 juni. De luchtvaartmaatschappij opereert een dubbele dagelijkse vlucht met de iconische Emirates A380. Vanaf 31 mei komen hier ook de vier vluchten met de Boeing 777 weer bij, wat het totaal aantal vluchten per week brengt op 19.

Passagiers aan boord van een Emirates vliegtuig kunnen genieten van 4.000 kanalen op het prijswinnende entertainment systeem ice. Kies uit de laatste films, televisieprogramma’s, kinderprogramma’s, muziekalbums en games. Het multiculturele cabinepersoneel van Emirates serveert inbegrepen drankjes en regionaal geïnspireerde gerechten die zijn bereid met verse ingrediënten.

Link:
www.emirates.com