dinsdag , 28 mei 2024

Eerste vlucht LEVEL vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol

Gisteren werd de allereerste vlucht van LEVEL van Amsterdam naar Wenen feestelijke uitgezwaaid. De compleet volgeboekte Airbus A321 kreeg voor vertrek een traditionele waterbogen-ceremonie door de brandweerbrigade op Amsterdam Airport Schiphol.

Op 6 april startte LEVEL met haar activiteiten in Nederland en biedt vanaf nu betaalbare vluchten aan naar drie belangrijke Europese bestemmingen: Wenen, Rome en Londen. De komende maanden zullen er meer routes vanaf Amsterdam aan het vluchtschema worden toegevoegd en wel naar: Barcelona, Lissabon, Milaan Malpensa en Fuerteventura. LEVEL stationeert drie Airbus A321 vliegtuigen in Amsterdam met elk een capaciteit van 210 stoelen.

Vincent Hodder, CEO van LEVEL, vertelt: “Een inaugurele vlucht is altijd een feestelijke gebeurtenis. Wij zijn trots dat we dit speciale moment samen met de passagiers op Amsterdam Schiphol Airport hebben gevierd. Wij zijn extra blij dat de allereerste vlucht onze twee Europese hubs Amsterdam en Wenen met elkaar verbindt. Wij kijken ernaar uit om Nederlandse zaken- en vakantiereizigers betaalbare vluchten naar populaire Europese bestemmingen te bieden. LEVEL heeft haar populariteit bewezen. De tweede basis in Amsterdam versterkt onze aanwezigheid in Europa.