woensdag , 22 mei 2024

LEVEL maakt vluchtschema zomer bekend

LEVEL short haul (beheerd door Anisec Luftfahrt GmbH), kondigt het zomerschema voor 2020 aan. Vanaf Amsterdam Airport Schiphol zal LEVEL naar zeven verschillende bestemmingen vliegen. Deze bestemmingen zijn ook in de wintermaanden te boeken via de website.

De jonge luchtvaartmaatschappij die sinds april vanaf Amsterdam vliegt, maakt vandaag het vluchtschema voor het zomerseizoen van 2020 bekend. Londen en Rome zijn de twee metropolen waar het vaakst naartoe gevlogen wordt. Er vertrekken minstens twee vluchten per dag vanaf de luchthaven naar deze bruisende steden. Andere populaire bestemmingen zoals Barcelona, Milaan en Wenen zullen één keer per dag worden aangevlogen. De Portugese hoofdstad Lissabon zal zes keer per week worden aangevlogen en op iedere zaterdag zal er een vlucht vertrekken naar het Canarische eiland Fuerteventura.

Zowel leisure als zakelijke reiziger kunnen genieten van uitstekende service en bagagevoorwaarden aan boord van de LEVEL vluchten. Passagiers kunnen kosteloos tot 10kg handbagage meenemen aan boord. Overige bagage kan naar wens worden bijgeboekt. In het Optima tarief kunnen passagiers bagage tot 25kg meenemen.

Tickets zijn vanaf vandaag te boeken via www.flylevel.com en bij aangesloten boekingspartners van LEVEL. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 34,99 EUR voor een enkele reis inclusief handbagage tot 10kg.