zaterdag , 25 mei 2024

Emirates zoekt Nederlandse kandidaten om cabinepersoneel te versterken

Emirates, ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij, is op zoek naar Nederlandse kandidaten die de internationale cabin crew gaan versterken. Google Trends toont aan dat in januari het meest gezocht wordt op vacatures in Nederland, voor hen die op zoek zijn naar een carrièreswitch of het jaar fris willen starten, organiseert Emirates in januari twee recruitmentdagen.

Op 5 januari in het Radisson Blu Hotel in Amsterdam (Rusland 17, 1020 CK) en op 7 januari in het Crowne Plaza in Maastricht (Ruiterij 1, 6221 EW Maastricht). Op beide dagen start het programma om 9:00 uur. Geïnteresseerden komen hier meer te weten over hoe een dag als steward of stewardess bij Emirates eruit ziet en hoe het is om te wonen in het dynamische Dubai.

Bezoek de Emirates recruitmentdagen in Amsterdam op 5 januari of in Maastricht op 7 januari 2020

Internationaal team
Door continue groei is de luchtvaartmaatschappij op zoek naar nieuwe vrouwelijke en mannelijke talenten om het internationale team te versterken. De luchtvaartmaatschappij heeft ook dit jaar weer haar vloot uitgebreid met nieuwe toestellen en voegde nieuwe vluchtroutes aan het wereldwijde Emirates Netwerk toe. Aspirant-cabinepersoneel die een vliegende start van hun loopbaan willen maken, nemen tijdens de open dagen een kopie van hun CV mee, bijgewerkt in het Engels inclusief een recente foto. Hoewel dit niet verplicht is, worden kandidaten aangemoedigd om zich online te registreren op de carrièrewebsite van Emirates Group; www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew voordat ze de open dag bijwonen.

Selectieproces
Om te worden geselecteerd, zijn er een aantal voorwaarden waar geïnteresseerden aan moeten voldoen. Kandidaten moeten minimaal 21 jaar zijn op het moment dat zij zich bij Emirates aansluiten en van de tenen tot het einde van gestrekte armen minimaal 212 centimeter zijn. Het selectieproces op 5 of 7 januari duurt de gehele dag, deelnemers krijgen naast uitgebreide informatie voldoende kans om vragen te stellen. Veelbelovende kandidaten worden geïnformeerd over nieuwe data voor verdere evaluaties en interviews.

Werken bij Emirates
Werken bij Emirates als cabinepersoneel zorgt ook voor de nodige voordelen. Zo krijgen nieuwe crewleden een aantrekkelijk belastingvrij salaris, een gratis (gedeelde) accommodatie in de levendige stad Dubai, gratis vervoer van/naar het werk, medische verzekeringen en exclusieve kortingen in Dubai op producten en activiteiten. Daarnaast krijgt zowel cabinepersoneel als hun familie en vrienden financiële reisvoordelen die gebruikt kunnen worden voor een reis naar een onontdekte bestemming of een bezoek aan een dierbare.