woensdag , 29 mei 2024

GA Symposium 13 oktober

Het Netherlands General Aviation Symposium staat weer voor de deur, met als centraal thema ‘Een duurzame en vitale General Aviation’. Hoewel het definitieve programma nog niet volledig is uitgewerkt, belooft het een inspirerende dag te worden. Verwacht boeiende lezingen, informatieve presentaties, interactieve workshops en andere waardevolle activiteiten. Een speciale gast is Christiaan Soeteman van KLM, die zijn expertise zal delen. Bovendien zal de Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) ook deelnemen, wat inzicht biedt in hun cruciale rol in de luchtvaartsector.

Om ervoor te zorgen dat je energiek blijft, voorzien we koffie, thee, een heerlijke lunch en een netwerkborrel voor onze bezoekers. Zet de datum in je agenda en bereid je voor op een dag vol kennis, inzichten en netwerkmogelijkheden in de General Aviation-wereld. We kijken uit naar je komst!

Praktische informatie

Wanneer: Vrijdag 13 oktober 2023 
Vanaf: 10:00 uur
Waar: NLR Amsterdam, Fokkerweg 2, 1059 CM AMSTERDAM
Tickets:  Lid van KNVvL/NIN: 30 euro, niet-leden: 45 euro, studenten: 15 euro

Klik hier om je tickets aan te schaffen.