vrijdag , 17 mei 2024
FLY4U

FLY4U vliegdag groot succes

Op 9 september j.l. was de FLY4U vliegdag een doorslaand succes met meer dan 100 opgetogen kinderen die hun dromen van vliegen waarmaakten. Het evenement bood niet alleen de kans om mee te vliegen in een echt vliegtuig, maar het vliegveld bruiste van activiteiten. Kinderen klommen op een indrukwekkende 8 meter hoge rots, oefenden hun boogschietvaardigheden, maakten creatieve graffiti-kunstwerken, lieten hun artistieke talenten zien met schilderen, speelden leuke spelletjes en maakten ritjes in opvallende en snelle auto’s. De zon straalde de hele dag, waardoor het evenement nog specialer werd.

Zowel vrijwilligers als deelnemers genoten met volle teugen van deze onvergetelijke dag. Ben je nieuwsgierig naar de foto’s? De eerste foto’s zijn al te bewonderen in ons online fotoalbum op www.facebook.nl/fly4u.stichting. Binnenkort zullen we meer foto’s en video’s delen op Facebook, zodat iedereen kan blijven nagenieten van deze geweldige dag.