donderdag , 23 mei 2024

Transavia groeit: Meer bestemmingen!

Transavia kondigt nieuwe vliegbestemmingen aan voor de komende zomer. Vanaf Brussels Airport worden drie nieuwe bestemmingen toegevoegd: Bari in Italië, Marrakech in Marokko en Thessaloniki in Griekenland. Bari en Marrakech zullen drie keer per week vanaf respectievelijk 27 en 28 juni gevlogen worden, terwijl Thessaloniki twee keer per week start vanaf 29 juni. Bovendien is Transavia van plan de frequentie van bestaande routes te verhogen en hiervoor zal een derde vliegtuig in Brussel worden gestationeerd.

Sinds Transavia in de zomer van 2022 begon met vliegen vanaf Brussel, heeft de maatschappij een stijgende vraag naar zowel zon- als winterbestemmingen waargenomen. Dit geldt niet alleen voor Belgische passagiers, maar ook voor Nederlanders in het zuiden. Hierop anticiperend, zal er komende zomer met drie toestellen vanaf Brussels Airport gevlogen worden.

Marcel de Nooijer, CEO van Transavia, benadrukt de positieve ontvangst van Transavia in Brussel met volle vliegtuigen en een indrukwekkende loadfactor van meer dan 90%. Hij suggereert dat de frequenties van diverse bestemmingen zullen toenemen om aan de groeiende vraag te voldoen.

Wat betreft andere luchthavens: vanuit Eindhoven kan men naar Oslo vliegen, beginnend vanaf 29 februari 2024. Bovendien zal vanuit Amsterdam de Albanese hoofdstad, Tirana, vanaf 3 april bereikbaar zijn.

Reizigers kunnen tickets naar deze zomerbestemmingen voor 2024 boeken vanaf 20 september.