woensdag , 22 mei 2024

Nationale Vrouwenvliegdag groot succes

Op zaterdag 16 september vond de Nationale Vrouwenvliegdag plaats, georganiseerd door de Amsterdamse Club voor Zweefvliegen te Soesterberg.

Deze dag stond volledig in het teken van ontmoeting, inspiratie en uitwisseling. Bezoekers kregen de kans om (voormalige) zweefvliegende dames te ontmoeten, nieuwe dingen te leren tijdens interessante workshops en lezingen, en te discussiëren over de uitdagingen waar zweefvliegende vrouwen mee te maken hebben. De dag had een feestelijk tintje waarin we de ‘girlpower’ binnen het zweefvliegen vierden, en uiteraard mocht een vlucht niet ontbreken.

Met maar liefst 95 vliegende vrouwen was deze dag een groot succes. Er waren veel verschillende vliegtuigen te zien en deelnemers hadden diepgaande gesprekken over hoe ze de toekomst voor vrouwen in de vliegwereld kunnen verbeteren. Maar bovenal was het een gezellige dag om elkaar beter te leren kennen.

Link YouTube: Nationale Vrouwenvliegdag 2023