zaterdag , 25 mei 2024
Schiphol

Red Schiphol – petitie

Het huidige demissionaire kabinet heeft plannen aangekondigd om de groei van Schiphol in te dammen. Hoewel dit op het eerste gezicht een beheerste, weloverwogen beslissing lijkt, waarschuwen critici dat het ontegenzeggelijk het begin van het einde zou kunnen markeren voor de Nederlandse luchtvaartsector. Deze sector is een vitaal onderdeel van de economische infrastructuur van Nederland, die substantieel bijdraagt aan de nationale economie, toegankelijkheid en algehele groei en ontwikkeling.

Critici roepen het publiek daarom op om tegen deze stap te protesteren. Ze benadrukken dat het besluit om te krimpen genomen is zonder consultatie met de sector, die al haalbare plannen had geformuleerd om aan milieu-eisen te voldoen. Het ministerie weigert echter de dialoog aan te gaan, met mogelijke catastrofale consequenties.

Teken de petitie en volg de link: Red Schiphol