zaterdag , 25 mei 2024

FlyingBasket lanceert FB3: Drone met 100kg laadvermogen

FlyingBasket heeft de FB3 gelanceerd, een zware vracht-drone met een indrukwekkend laadvermogen van 100 kilogram, nu beschikbaar voor commercieel gebruik. Opgericht in 2015, heeft FlyingBasket nauw samengewerkt met zowel nationale als Europese regelgevende instanties en heeft het bedrijf een belangrijke rol gespeeld in de evolutie van de drone-industrie in Europa. De FB3, voortgekomen uit uitgebreid onderzoek en praktische tests, is een bewijs van hun toewijding aan innovatie en uitmuntendheid.

De drone is uitvoerig getest in diverse omgevingen, zoals bossen en stedelijke gebieden. Bovendien biedt de FB3 twee transportopties: een compartiment voor pakketbezorging en een slingertouwoptie voor grote ladingen. De komst van zware vracht-drones kan de logistieke sector transformeren door het vervoer van zware apparatuur naar afgelegen locaties te stroomlijnen, wat de veiligheid en operationele efficiëntie verhoogt. De CEO van FlyingBasket, Moritz Moroder, benadrukte de innovatieve potentie van de FB3 voor diverse industrieën en de voortdurende inzet van het bedrijf voor innovatie in de drone-sector.