vrijdag , 24 mei 2024

NLR nodigt uit: Helikopterveiligheidsdag 13 november 2023

Of je nu helikopterpiloot bent, werkt bij een helikopteroperator, luchthaven of in de luchtverkeersleiding (ATC), de aankomende Helikopterveiligheidsdag door NLR is een evenement dat je niet wilt missen. Georganiseerd door het NLR (Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum), biedt deze informatieve dag je de kans om meer te leren over nieuwe ontwikkelingen en toekomstige veiligheidsrisico’s die impact kunnen hebben op jouw werkzaamheden.

Deelname en Locatie

Deelname aan de Helikopterveiligheidsdag is kosteloos, maar aanmelden voor 5 november is verplicht. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar helikopterveiligheidsdag@nlr.nl. Het evenement vindt plaats op 13 november 2023 bij NLR in Amsterdam.

Wat kun je verwachten?

Het programma start om 13.00 uur met een inloop, gevolgd door een reeks presentaties en workshops die gericht zijn op het verbeteren van de veiligheid en het stimuleren van innovatie in de helikoptersector.

Programma-overzicht

  • 13.30: Welkom en opening
  • 13.50: European Safety Promotion Network-Rotorcraft
  • 14.10: (Hoe) helpt technologie mij?
  • 14.30: Pauze
  • 14.45: Workshop 1: Toekomstige ontwikkelingen
  • 15.15: Workshop 2: Toekomstige veiligheidsrisico’s
  • 16.00: Netwerkborrel
  • 17.00: Einde

Netwerkmogelijkheden

De Helikopterveiligheidsdag door NLR biedt ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken met andere professionals in de branche. Mis deze kans niet om je professionele netwerk uit te breiden en tegelijkertijd waardevolle inzichten te vergaren.