woensdag , 22 mei 2024

Corendon verbindt Nederland met Curaçao

Vandaag was een dag van feestelijkheden op Schiphol Airport, waar met groot enthousiasme de eerste vlucht van Corendon Dutch Airlines naar Curaçao van start ging. Passagiers werden in de vertrekhal verrast met een warm onthaal door CEO Steven van der Heijden en Corendon-oprichter Atilay Uslu. Deze nieuwe directe verbinding is een mijlpaal voor het reisbedrijf en belooft Nederlandse reizigers een gemakkelijke toegang tot het zonrijke Caribische eiland.

Feestelijke start op Schiphol

Op de luchthaven werd de inauguratie van de nieuwe route groots gevierd. De gelukkige reizigers van de eerste vlucht werden niet alleen begroet door de bedrijfstop, maar ook getrakteerd op een aantal feestelijke activiteiten, waarmee Corendon liet zien hoeveel waarde het bedrijf hecht aan de klantbeleving en service.

Een Caribisch welkom

Eenmaal aangekomen op Curaçao werd de Airbus A350 verwelkomd met een indrukwekkend watersaluut. De festiviteiten gingen verder met live muziek die de nieuwe reizigers een warm welkom gaf, geheel in de geest van de lokale cultuur en gastvrijheid.

Visie van een pionier

Atilay Uslu, die aan boord was van deze bijzondere vlucht, deelde vol passie zijn visie: “Deze mijlpaal is iets waar we met veel verlangen naar uitkeken. Curaçao staat bekend als een parel onder onze bestemmingen en wij zijn trots dat we onze klanten nu rechtstreeks naar dit prachtige eiland kunnen vervoeren.”

Netwerkuitbreiding bij Corendon

Deze directe vlucht naar Curaçao toont Corendon’s vastberadenheid om haar netwerk uit te breiden en de aanwezigheid op het eiland te versterken. Ook de Curaçaose minister van Economische Ontwikkeling, Ruisandro Cijntje, die bij de viering aanwezig was, benadrukte het significante belang van deze dag.

Corendon kijkt vooruit

CEO Steven van der Heijden onthulde dat Corendon van plan is haar voortrekkersrol in de Nederlandse reisbranche verder uit te bouwen door het toevoegen van nieuwe bestemmingen. De frequentie van de vluchten naar Curaçao zal toenemen, wat blijk geeft van het bedrijf zijn ambitie.

Met de toevoeging van deze directe vlucht naar Curaçao, faciliteert Corendon niet alleen een makkelijkere toegang tot de pracht van het eiland voor Nederlandse vakantiegangers, maar zet ook een stap naar verdere groei en uitbreiding van het bedrijf zijn horizon.