woensdag , 22 mei 2024
Vliegclub Teuge

Vacature: Directeur NV Luchthaven Teuge

Teuge International Airport, de prominente burgerluchthaven gelegen in het hart van de Stedendriehoek, staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk. NV Luchthaven Teuge is actief op zoek naar een innovatieve leidsfiguur om de rol van Directeur (m/v/x) op zich te nemen, als opvolger van de huidige directeur die binnenkort zijn functie neerlegt.

Een unieke positie met een brede verantwoordelijkheid

De luchthaven, die bekend staat om haar 1.199 meter lange verharde baan en GPS navigatievoorzieningen, is niet alleen een hub voor zakenvluchten maar ook voor de general aviation met activiteiten variërend van sportvliegen tot parachutespringen. Met grond in eigen beheer en een scala aan bedrijven die tot 400 medewerkers seizoensgebonden werk bieden, is Teuge meer dan een luchthaven: het is een centrum voor regionale recreatie met uitstekende horecavoorzieningen en een voortrekkersrol in elektrisch vliegen.

Focus op duurzaamheid en maatschappelijke relevantie

De toekomstvisie van Teuge is er een van duurzaamheid en maatschappelijke relevantie, met de ambitie uit te groeien tot een eco-vriendelijke luchthaven die ruimte biedt voor recreatie, toerisme, educatie en baanbrekende innovaties. Het streven is om een breed portfolio te ondersteunen dat bijdraagt aan een solide exploitatie en Teuge op de kaart zet als een duurzame en vooruitstrevende luchthaven.

Een uitnodiging aan visionaire leiders

Aandeelhouders, waaronder de gemeenten Apeldoorn, Deventer, Voorst, Zutphen en de Provincie Gelderland, nodigen kandidaten uit die deze visie kunnen leiden en vormgeven. De nieuwe directeur zal een belangrijke rol spelen in de transitie naar een luchthaven die niet alleen dient als toegangspoort voor het luchtruim, maar ook als een centrum voor gemeenschapsvorming en economische groei.

Kandidaten gezocht die het luchtruim willen hervormen

NV Luchthaven Teuge staat open voor kandidaten met een sterke visie op de luchtvaart en de drive om deze te realiseren. Het is een kans voor leiders die de waarde inzien van duurzaamheid en innovatie in de luchtvaartsector en die de ambitie hebben om Teuge International Airport naar nieuwe hoogten te leiden.

Bekijk de volledige vacature en volg de link: https://teuge-airport.nl/over/vacatures/

Teuge Airport