zaterdag , 25 mei 2024
Aviodrome

Aviodrome als unieke stemlocatie voor Tweede Kamerverkiezingen

Op 22 november transformeert het Aviodrome, het bekende luchtvaartmuseum in Lelystad, in een bijzondere stemlocatie voor de Tweede Kamerverkiezingen. Deze dag biedt kiezers niet alleen de kans om hun stem uit te brengen, maar ook om te genieten van een uniek dagje uit in de wereld van de luchtvaart.

Stemmen met een extraatje


De openingstijden voor het stemmen zijn vastgesteld van 09.00 uur tot 17.00 uur. Een interessant detail is dat het stembiljet niet alleen een middel is om te stemmen, maar ook dient als toegangsbewijs tot het museum. Bovendien is het parkeren op deze dag gratis voor alle stemmers, waardoor een bezoek aan Aviodrome nog aantrekkelijker wordt.

Een historisch moment volgens de General Manager


Coen Hoozemans, de General Manager van Aviodrome, ziet het als een bijzondere eer dat hun locatie uitgekozen is als stemlocatie. Hij benadrukt het unieke karakter van deze gelegenheid: “Het is heel bijzonder dat Aviodrome dit jaar de bestemming is voor vele stembiljetten, zowel voor de zwevende kiezer als de vaste stemmer. En hoe mooi is het dat ze na hun keuze voor de toekomst van ons land, kunnen genieten van een stukje Nederlandse geschiedenis?”

Een stemdag om niet te vergeten


De combinatie van het uitbrengen van een stem voor de toekomst van het land en het beleven van de rijke Nederlandse luchtvaartgeschiedenis maakt deze verkiezingsdag bij Aviodrome uniek. Het biedt een kans om politieke betrokkenheid te combineren met cultureel vermaak, iets wat zowel de zwevende kiezer als de vaste stemmer zal aanspreken. Het Aviodrome belooft op deze dag niet alleen een blik op de toekomst, maar ook een diepe duik in het verleden.