woensdag , 22 mei 2024

EasyVFR 4 introduceert pilootvriendelijke interface

De EasyVFR 4 app, een essentiële tool voor private pilots wereldwijd, introduceert een belangrijke update die de vluchtveiligheid en het comfort aanzienlijk verhoogt. Met deze nieuwste versie krijgen gebruikers toegang tot een geavanceerde Radio en Positiekaart.

Verhoogde veiligheid en comfort 

De nieuwste EasyVFR 4 beta-versie brengt een revolutionaire verandering in de manier waarop piloten vluchtinformatie ontvangen en verwerken. De app biedt nu een gestroomlijnde interface die essentiële vluchtinformatie overzichtelijk presenteert, wat bijdraagt aan een veiligere vliegervaring.

Geoptimaliseerde Radio en Positiekaart

Met één tik op de hoofdtelefoonknop openen piloten een vernieuwde interface die zowel de huidige als de volgende luchtruimfrequenties helder weergeeft. Dit intuïtieve ontwerp zorgt ervoor dat piloten snel en gemakkelijk toegang hebben tot cruciale informatie, wat van vitaal belang is tijdens het navigeren in veranderlijke luchtruimen.

Eenvoudige en duidelijke vluchtinformatie

Frequenties voor vertrek en aankomst worden duidelijk getoond, en als de reis vordert, blijven piloten up-to-date met de ‘Nu’ en ‘Volgende’ luchtruim informatie. Deze wordt gepresenteerd in een eenvoudig te begrijpen formaat, waarbij belangrijke acties duidelijk zijn uitgelicht voor direct begrip.

Deze update van EasyVFR 4 is een grote stap vooruit in het verbeteren van de vliegervaring voor de private pilot. Door intuïtieve en gebruiksvriendelijke technologie te integreren in de cockpit, wordt vliegen niet alleen veiliger, maar ook een stuk aangenamer. De EasyVFR 4 app is een onmisbaar hulpmiddel voor elke moderne piloot die streeft naar een naadloze vliegervaring.