vrijdag , 24 mei 2024
AIS Boeing 737-400

Vacature: AIS simulatorafdeling zoekt technisch talent

De AIS Aviation Group, bekend om zijn diverse activiteiten in de luchtvaartsector, heeft een interessante vacature geopend voor de functie van Simulator Engineer/Technician. Deze groep omvat onder andere AIS Airlines, AIS Flight Academy, CAMO, Maintenance en een Simulatorafdeling.

Uitdagende rol in Simulatorafdeling

De Simulatorafdeling beheert vier FNPT-2 simulators, een Full Flight Simulator (Level B) Bae Jetstream 32 en een Full Flight Simulator (Level D) B737-300/400. Deze afdeling biedt dagelijks trainingsmogelijkheden, zowel intern als voor externe partijen.

Verantwoordelijkheden en vereisten

Als Simulator Engineer/Technician ben je verantwoordelijk voor preventief en correctief onderhoud van de vliegsimulators. Je werkt samen met je team aan het operationeel en up-to-date houden van deze technologische apparatuur. De ideale kandidaat heeft een diploma of praktische werkervaring in elektronica/mechatronica, ervaring met elektronica en/of software, ervaring in het lokaliseren van storingen, spreekt vloeiend Nederlands en Engels, heeft kennis van netwerkinfrastructuren, mechanische ervaring, interesse in onderzoek en ontwikkeling, goede communicatieve vaardigheden, servicegerichtheid, een EU-paspoort en is fulltime beschikbaar.

Solliciteren bij AIS Aviation Group

Geïnteresseerden die voldoen aan de bovenstaande kwalificaties kunnen hun sollicitatie sturen naar info@aisflightacademy.com en a.vanpinxteren@aisairlines.com. Een unieke kans om deel uit te maken van een dynamisch en technologisch geavanceerd team binnen de luchtvaartindustrie.

https://aisflightacademy.com