zaterdag , 25 mei 2024

Vernieuwde winkels geopend in Schiphol Lounge 1

Luchthaven Schiphol heeft onlangs de deuren geopend van vier vernieuwde winkels in Lounge 1, onderdeel van een grootschalig herontwikkelingsproject. De vernieuwde winkels, We love Amsterdam, Finefoods, Let’s Play en Electronics, bieden reizigers een uitgebreid en divers winkelaanbod.

Electronics door Capi

Capi, een gerenommeerde airportretailer, heeft zijn grootste winkel op Schiphol gelanceerd. Deze winkel richt zich op consumentenelektronica, reisaccessoires, persoonlijke verzorging en gadgets, met een nadruk op beleving, interactie en gemak. Dit nieuwe concept is een antwoord op de vernieuwingen in Lounge 1, waarbij de focus op de reiziger ligt.

World of Delights brengt variatie

World of Delights heeft daarnaast drie winkels geopend: Finefoods, We love Amsterdam en Let’s Play. Deze bieden een scala aan producten, van delicatessen tot Nederlands speelgoed en souvenirs, en zijn een aanvulling op bestaande concepten in Lounge 2 en 3.

Duurzame herontwikkeling Lounge 1

Tijdens de herontwikkeling van Lounge 1 zet Schiphol in op duurzaamheid, met als doel in 2030 een afvalvrije luchthaven te zijn. Het ontwerp focust op reizigerscomfort en duurzaamheid, met een indeling in drie zones die elk een unieke uitstraling hebben.

Toekomstplannen en comfort

Schiphol werkt verder aan de uitbreiding van het Foodcourt en de ontwikkeling van het All Day Café, waarbij reizigers uitzicht hebben op de vliegtuigen. De aanpassing van looproutes in de zomer zal zorgen voor een vloeiendere passagiersstroom en een aangenamere reiservaring. De werkzaamheden worden zo gepland dat Lounge 1 altijd toegankelijk blijft voor reizigers.