dinsdag , 21 mei 2024
KLM vliegt Hoogvliegers rond boven Nederland

Nieuwe voorzitter bij Stichting Hoogvliegers

Vanaf 31 maart j.l. heeft Stichting Hoogvliegers een nieuwe voorzitter. Ellen Meeuwsen-Scholten volgt Henk Bank op, die de afgelopen 5 jaar de rol van voorzitter heeft vervuld. Met deze benoeming krijgt de stichting een frisse impuls in haar leiderschap.

Continuïteit en betrokkenheid

Ellen Meeuwsen-Scholten, een bekend gezicht in de liefdadigheidswereld, brengt een schat aan ervaring en betrokkenheid met zich mee naar haar nieuwe functie. Haar benoeming komt op een cruciaal moment voor Stichting Hoogvliegers, die zich toelegt op het verwezenlijken van dromen van zieke kinderen door middel van bijzondere vliegervaringen.

Een nieuwe koers

Met haar aantreden als voorzitter heeft Ellen Meeuwsen-Scholten al aangegeven dat ze vastbesloten is om de missie van de stichting voort te zetten en mogelijk zelfs uit te breiden. Haar visie en leiderschap zullen ongetwijfeld een positieve impact hebben op de toekomst van Stichting Hoogvliegers en de doelgroep die zij bedient.

Bezoek de website: www.stichtinghoogvliegers.nl

Ellen Meeuwsen-Scholten