donderdag , 13 juni 2024

Helikopter verongelukt op vliegveld Hilversum

Helikopter verongelukt op vliegveld Hilversum. Donderdagmiddag 13 maart 2014 is op vliegveld Hilversum een helikopter van het type Hughes 269C (registratie: PH-OKE) verongelukt, waarbij 3 gewonden zijn gevallen.

Brandweer, politie en ambulance waren na het ongeval ter plaatse. Nader onderzoek zal meer duidelijkheid moeten verschaffen omtrent de omstandigheden en de feitelijke toedracht van het ongeval.

Onderzoeksraad; Verongelukt tijdens taxiën, Hughes 269C, 13 maart 2014.
http://onderzoeksraad.nl/nl/onderzoek/2004/verongelukt-tijdens-taxien-hughes-269c-13-maart-2014


N.B. De redactie van Vliegen in Nederland kiest ervoor om bij (vlieg)ongevallen alleen de feiten te rapporteren en zich te onthouden van speculaties omtrent de omstandigheden en/of mogelijke toedracht.

Voor verdere informatie verwijst zij naar de rapportage van de betrokken autoriteiten en instanties (m.n. die van de Onderzoeksraad voor Veiligheid – sector Luchtvaart) welke eventueel (na het verschijnen daarvan) door Vliegen in Nederland zal/kan worden gepubliceerd.

Foto: GinoPress