dinsdag , 28 mei 2024

KLM hervat lijndienst naar Turijn

Schiphol, 5 juni 2014. KLM heeft haar Europese netwerk uitgebreid met drie nieuwe bestemmingen en hervat o.a.lijndienst naar Turijn. Vanaf 26 mei 2014 vliegt KLM twee keer per dag naar Turijn en dagelijks naar Bilbao en Zagreb. 

Pieter Elbers, plaatsvervangend CEO & Chief Operating Officer KLM: “Ik ben blij dat KLM na tien jaar weer zelf op Turijn vliegt. Italië is voor ons de vierde belangrijkste markt in Europa en de toevoeging van Turijn, als KLM’s 6e bestemming in Italië, betekent weer een versteviging we onze positie in Europa. Turijn is zowel voor zakenreizigers, toeristen als voor studenten een aantrekkelijke bestemming.”

De dagelijkse vluchten naar Turijn worden uitgevoerd door KLM Cityhopper met een Fokker 70, die plaats biedt aan 74 passagiers in Business, Economy Comfort en Economy Class. De KL1555 van Amsterdam naar Turijn (*) vertrekt om 09:20 uur en komt om 11:05 uur lokale tijd aan. Om 11:45 uur vertrekt de KL1556 weer en komt om 13:40 uur aan op Amsterdam Airport Schiphol. De avondvlucht vertrekt uit Amsterdam om 20:30 uur en landt om 22:15 uur (KL1559). De terugvlucht, de KL1554, is de volgende dag om 06:45 uur en keert vervolgens terug in Amsterdam op 08:40 uur.

Turijn is een stad in het noordwesten van Italië, vlakbij de Alpen en de grens met Frankrijk en een perfecte uitvalsbasis voor wintersport. Ook staat de stad bekend als automobielhoofdstad van Italië, vanwege de vestigingen van FIAT. Daarnaast kent de stad een rijke historie en heeft twee belangrijke universiteiten.

(*) Voor de laatste boekingsinformatie bezoek je de site: www.klm.com