zaterdag , 18 mei 2024
Catalina PH-PBY

Met de PBY-5A Catalina naar Texel Fly-In

Lelystad, 19 augustus 2014 – Met de PBY-5A Catalina naar Texel Fly-In. Door uitbreiding van de facilitaire voorzieningen op Texel Airport is het mogelijk geworden om met de Catalina dit vliegveld te bezoeken.

U vliegt dan met de PBY-5A Catalina van Lelystad naar Texel International Airport. Het vliegveld is centraal gelegen tussen Den Burg, De Cocksdorp en De Koog. Een prima beginpunt voor uw excursie of bedrijfsdag op het grootste eiland voor de Nederlandse kust. Van hieruit kunt u diverse evenementen en attracties bezoeken of een toertocht maken. Na afloop van uw bezoek vliegt u weer terug naar Lelystad.

Ook in de maand september 2014 wordt een Texel Fly-In georganiseerd. Ook de Catalina wil daar aan mee doen. Voor een boeking ga naar het vluchtschema in Kalender 2014.

Datum 5 september 2014
Vertrek: 10.00 uur
Vluchtnummer: DC 0509
Vluchtsoort: Texel Fly-In (retour)

Voor nog meer informatie kunt u contact opnemen met boeking@catalina-pby.nl