vrijdag , 21 juni 2024

KLM viert haar 95ste verjaardag

Schiphol, 7 oktober 2014 – Vandaag viert KLM haar 95ste verjaardag. Om dit te vieren, lanceert KLM op deze dag het speciale beeldmerk op een MD-11 vliegtuig, wordt de eerste steen gelegd voor de nieuwe Lounge op Schiphol en wordt het 95ste KLM huisje bekendgemaakt.

Camiel Eurlings, President- Directeur KLM: “Dankzij de inzet, trots, expertise en energie van onze 33.000 medewerkers is KLM de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld die onder haar oorspronkelijke naam opereert. Ik vind het belangrijk om deze mijlpaal te vieren. KLM is geworteld in de Nederlandse samenleving en het KLM-blauw zit in de genen van alle medewerkers. We gaan de komende jaren vol vertrouwen tegemoet.”

Onthulling KLM’s 95 jaar beeldmerk
Op KLM’s verjaardag op 7 oktober onthult Camiel, KLM’s 95 jaar beeldmerk op een MD-11 vliegtuig. Vanaf deze dag krijgt één vliegtuig van elke type van de intercontinentale vloot (Boeing 777-300/200, 747-400, 747 Combi, A330-200/300) een jaar lang het KLM 95 jaar logo op de romp.

Eerste steenlegging van KLM’s nieuwe lounge op Schiphol
Tevens op 7 oktober, zal een speciale gast in het bijzijn van Camiel en Jos Nijhuis, CEO Schiphol Groep, de eerste steen leggen voor de nieuwe KLM World Business Class Lounge op Schiphol voor intercontinentale passagiers.

Met het bouwen van deze nieuwe lounge komt KLM tegemoet aan de wensen van haar gasten: comfort, rust, ontspanning en entertainment. Deze elementen worden vertaald in verschillende ruimtes met een eigen unieke sfeer en inrichting, passend bij het concept de ‘journey of inspiration’. Dutch Design staat centraal in zowel inrichting als ontwerp. Het nieuwe ontwerp komt tot stand in samenwerking met het Amsterdamse architectenbureau Concrete, onder andere bekend van het W Hotel in Londen, Citizen M Hotels, en de Supper Clubs. In 2016 wordt de nieuwe lounge geopend.

Bekendmaking van het 95ste KLM-huisje
Traditiegetrouw presenteert KLM elk jaar op haar verjaardag een nieuw Delftsblauw KLM-huisje. De huisjes zijn een exclusief geschenk aan passagiers in onze World Business Class en zijn voor velen een geliefd collector’s item. Het 95ste huisje wordt tijdens een feestelijke uitreiking op 7 oktober op verrassende en spectaculaire wijze in Amsterdam onthuld.

Wie jarig is, trakteert
Daarom komt KLM op 7 oktober met drie waanzinnige aanbiedingen en is er tijdens de dagen daarna nog meer verjaardagsvoordeel.

Links:
http://youtu.be/-fVKAW_cCls