zaterdag , 18 mei 2024
KLM werkt samen met Nederlandse topchef Richard van Oostenbrugge

KLM werkt samen met Nederlandse topchef

Amstelveen, 24 oktober 2014 – KLM serveert vanaf 26 oktober tot 22 januari 2015 maaltijden van de Nederlandse topchef Richard van Oostenbrugge in de World Business Class op de vluchten vanuit Amsterdam.

KLM biedt al jaren maaltijden aan in de World Business Class die zijn ontwikkeld door toonaangevende Nederlandse chef-koks. Door samen te werken met topchefs en sommeliers blijft KLM investeren in de service aan boord. Eerder werden maaltijden aan boord geserveerd van Sergio Herman, Richard Ekkebus, Jonnie Boer en Mario Ridder.

Richard van Oostenbrugge begon zijn carrière in Gstaad in Zwitserland en wordt geprezen voor zijn beheersing van de strenge Franse techniek. Eind 2011 startte Van Oostenbrugge een nieuw avontuur in het vijfsterren deluxe hotel De L’Europe als Executive Chef van Restaurant Bord’Eau (**). Richard is benoemd als Chef van het Jaar 2014 door Gault Millau. “Creatief koken met de mooiste ingrediënten” is de stijl die Richard het beste typeert.

Paul Elich – Executive Vice President Inflight Servicesl: “KLM is verheugd met de samenwerking met Richard van Oostenbrugge. Ook deze Nederlandse topchef past uitstekend bij KLM. Net als KLM is hij Nederlands en heeft tegelijkertijd een internationale uitstraling. Richard heeft een prachtig menu ontwikkeld voor onze WBC-passagiers.”

Richard van Oostenbrugge – Topchef: “Ik ben ontzettend vereerd met deze bijzondere samenwerking met KLM. Samen met mijn souschef Thomas Groot hebben we een menu ontwikkeld, waarbij we de unieke gerechten van Bord’Eau letterlijk naar een hoger niveau brengen. Samen met het team van KLM zorgen we voor een ware culinaire beleving over de hele wereld.”