donderdag , 30 mei 2024
AMN open dag

Avionics Open Dag bij AMN op Lelystad

Lelystad, 4 november 2014 – Aircraft Maintenance Netherlands organiseert op vrijdag 14 november een Avionics Open Dag, waarbij alle aandacht zal worden geschonken aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van avionics. Ook kunt u er alle informatie krijgen over de nieuwe 8.33 Khz frequentie-indeling.

Avionics Open Dag bij AMN op LelystadEr zijn op deze dag informatie, vertegenwoordigers en demo-opstellingen aanwezig van Garmin, Trig Avionics en Aspen Avionics. Daarnaast is er informatie beschikbaar over verwante artikelen, zoals de oplossingen van AEM voor intercomsystemen en de noodbakens en nooduitrusting van ACR Artex.

De Avionica open Dag wordt speciaal georganiseerd voor vliegtuigeigenaren die zich willen oriënteren op nieuwe avionics, piloten die hun club willen adviseren over de nieuwe cockpitinrichting en bedrijven die hun vliegtuigen willen upgraden. AMN kan daarbij ook adviseren over de installatie van de instrumenten, of deze volledig uitvoeren

De Avionics Open Dag wordt georganiseerd in de Catalina-hangaar aan de Roadrunnerweg 100 op Lelystad-Airport. Belangstellenden kunnen de gehele vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur langskomen, maar AMN waardeert het als men zich vooraf even aanmeldt via het formulier op www.amnetherlands.nl/avionics

Geïnteresseerden die niet in staat zijn om op deze vrijdag bij de Open Dag aanwezig te zijn, maar wel interesse hebben in de producten en de diensten van AMN, kunnen contact opnemen op voor een afspraak op Teuge of Lelystad via maintenance@amnetherlands.nl of tel 055 – 323 21 74.