woensdag , 22 mei 2024
100.000ste bezoeker wint ballonvaart

100.000ste bezoeker NMM wint ballonvaart

Soesterberg, 25 januari 2015 – Rond 14.45 uur heeft het Nationaal Militair Museum (NMM) haar 100.000ste  bezoeker ontvangen sinds de feestelijke opening op 11 december jl.

100.000ste bezoeker
Op 25 januari 2015 rond 14.45 uur werden mevrouw Petra Klaasen, haar zoon Mart van Holten en de heer Iwan Hoogwoud persoonlijk welkom geheten en gefeliciteerd door Hedwig Saam, directeur NMM en Martin Schellekens, projectdirecteur Heijmans.  De prijswinnaars hebben een ballonvaart voor 2 personen in de luchtballon van de Koninklijke Luchtmacht gewonnen.

Nationaal Militair Museum
Het Nationaal Militair Museum (NMM) is hét museum over de betekenis van de krijgsmacht voor Nederland in het heden, verleden en de toekomst. Het museum belicht deze betekenis aan de hand van verhalen, activiteiten en actuele exposities die je bijblijven. Naast zes themadelen waar met moderne museale presentaties het verhaal van de land- en luchtmacht wordt verteld, is er een enorme presentatieruimte waarin veel imposante collectiestukken zoals vliegtuigen, tanks, pantservoertuigen en helikopters zijn te bezichtigen. Het museum is 11 december 2014 door Zijne Majesteit de Koning geopend en nodigt iedereen uit een kijkje te komen nemen.

Links:
www.nmm.nl
– http://www.vliegeninnederland.nl/2014/12/koning-willem-alexander-opent-nationaal-militair-museum
– http://www.vliegeninnederland.nl/2014/12/50000-bezoeker-nationaal-militair-museum