woensdag , 29 mei 2024
Zelf Vliegen

Twee nieuwe instructeurs bij vliegschool Zelf Vliegen

Lelystad Airport, 13 maart 2015 – Vliegschool Zelf Vliegen op Lelystad Airport heeft per 1 maart 2015 het instructieteam uitgebreid met twee nieuwe instructeurs. Marianne Looisen (FI) en Malou Dado (FI) zullen bij Zelf Vliegen, samen met de andere instructeurs, de vlieglessen voor het PPL, LAPL en RPL verzorgen.

Marianne is langere tijd werkzaam geweest als instructeur bij een opleidingsinstituut voor beroepsvliegers in Nederland en neemt bovendien veel ervaring met zich mee uit de zweefvliegerij. Malou heeft haar volledige opleiding in Spanje gevolgd en heeft o.a. instructie gegeven bij een gerenommeerde vliegschool in Madrid.

Vliegschool Zelf Vliegen is gevestigd op Lelystad Airport en is een door IL&T erkend opleidingsinstituut (ATO). Zij behoort tot een van de meest bekende vliegscholen voor MLA & GA in Nederland.

(v.l.n.r. Malou Dado en Marianne Looisen)