vrijdag , 21 juni 2024
transavia

Transavia Boeing 737-700 maakt noodlanding

Lille (F), 6 mei 2015 – Op een vlucht van Eindhoven naar Lissabon heeft een Boeing 737-700 van Transavia woensdagavond een noodlanding moeten maken in verband met een defect aan het systeem dat voor de luchtdrukregeling zorgt in het toestel. “De bemanning heeft de Boeing zonder verdere bijzonderheden in Lille aan de grond gezet”; aldus een woordvoerder van Transavia.

Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan en niemand is gewond geraakt. De passagiers zullen later vanavond hun reis vervolgen naar Lissabon.

De redactie van Vliegen in Nederland kiest ervoor om bij (vlieg)ongevallen en incidenten alleen over de feiten te berichten. Zij onthoudt zich van speculaties omtrent de omstandigheden en/of mogelijke toedracht. Voor verdere informatie verwijst zij naar het/de rapport(en) van de betrokken autoriteit(en). Deze zal/zullen eventueel op een later tijdstip door Vliegen in Nederland worden gepubliceerd.