woensdag , 29 mei 2024
FLYINGGROUP

FLYINGGROUP neemt Jet Management Europe B.V. over

Genève(Zwitserland), 21 mei 2015 – De Belgische onderneming FLYINGGROUP (FYG) heeft het Nederlandse bedrijf Jet Management Europe B.V. (JME) overgenomen. FLYINGGROUP is een gestaag groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in vliegtuigbeheer, onderhoud, vliegtuig-charter, etc. Het is tevens in het bezit van een Nederlands Air Operator Certificate (AOC) dat vanzelfsprekend aan de EASA voorschriften voldoet.

Het overnamecontract is op woensdag 20 mei 2015 op de stand van FYG – tijdens de EBACE 2015 in Genève – door beide partijen ondertekend.

Ook na de overname zullen beide oprichters van JME binnen de nieuwe organisatie een belangrijke rol blijven spelen. Hun kennis en ervaring is voor FYG onmisbaar bij het borgen en uitbouwen van het marktaandeel vanuit Nederland. Door deze overname wordt er ook nog eens nieuwe Falcon 7X toegevoegd aan de zes die al onder beheer van FYG zijn.

FLYINGGROUP
De FYG is sinds 1995 actief in de Benelux en Frankrijk. Dagelijks zijn meer dan 150 ervaren medewerkers druk bezig ervoor te zorgen dat de klanten van de FYG zo comfortabel mogelijk naar hun bestemming kunnen vliegen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van toestellen uit de eigen vloot of van een van de partners van de FYG.

Links:
– http://www.flyinggroup.aero/nl
https://ebace.aero