dinsdag , 28 mei 2024
Harrison Ford vliegt weer

Harrison Ford vliegt weer!

Los Angeles (VS), 5 juni 2015 – Voor wie zich wellicht afvroeg of Harrison Ford ooit weer zou vliegen, hier is het antwoord. Drie maanden na de ‘crash landing’ met zijn Ryan PT-22 op een golfbaan in het zuiden van Californië – als gevolg van een motorstoring – zit de Hollywoodster weer achter de stuurknuppel. Voor deze gelegenheid had hij de keuze laten vallen op zijn Bell 407.

Afgelopen zaterdag was Ford weer te zien op Santa Monica Airport. Samen met een instructeur vloog hij in zijn helikopter langs de Californische zuidkust. Dit was zijn eerste vlucht na zijn hestel van een gebroken bekken, enkel en wonden in het gezicht. Deze waren het gevolg van zijn ongeluk in maart van dit jaar.

Ben, de zoon van Ford, liet vorige maand nog weten dat zijn vader vast van plan was zo snel mogelijk weer in de cockpit te zitten. Ooggetuigen op KSMO meldden dat hij duidelijk blij was weer terug te zijn.

Clint Eastwood gaat film maken over “Sully” Sullenberger
Afgelopen dinsdag kondigde Warner Bros. aan dat het levensverhaal van Captain Chesley “Sully” Sullenberger op het witte doek zal verschijnen. Geregisseerd door niemand minder dan Clint Eastwood. De titel is nog niet bekend.

De film zal gebaseerd zijn op Sully’s boek “Highest Duty: My Search for What Really Matters”, dat hij schreef samen met Jeffery Zaslow. De biopic vertelt het verhaal van “The Miracle on the Hudson” uit 2009. Toen Sully and copilot Jeff Skiles hun Airbus A320 in het ijskoude water van de Hudson in New York moesten landen (ditchen). Als gevolg van een vogelaanvaring met een vlucht Canadese gansen waren – vlak na take-off – beide motoren uitgevallen. Alle inzittenden overleefden dit bizarre avontuur.

Er zijn nog geen namen genoemd van wie in de nieuwe film de rollen van Sully en Skiles zullen gaan spelen. Wanneer de film uitgebracht zal worden is nog onduidelijk.

Hollywood