woensdag , 12 juni 2024
jetcare

Jetcare

Wie we zijn
Allard Vos en Cartouche Brouwer, twee vrienden die al jaren verknocht aan de luchtvaart zijn. Al lange tijd bezig in de detailing, en zich steeds meer gaan richten op de vliegtuigen. Door de toenemende vraag hebben Allard en Cartouche hun krachten gebundeld om zo hun passie en deskundigheid efficiënter te benutten.

Doel
jetcare-03Samen hebben zij Jetcare opgericht; om zo een nieuwe, exclusieve standaard te zetten in het verzorgen van vliegtuigen. Hierbij staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Aangezien ieder vliegtuig uniek is, levert Jetcare daarop een customized behandeling. Te denken valt aan verschillende vlieg-operaties en de daarop toegespitste producten en technieken.

Kisten aan gewerkt
De mogelijkheden van Jetcare zijn eindeloos, zo krijgt een hypermoderne zakenjet zijn exclusieve looks terug, en wordt een 25-jaar oude Cessna 172 weer als nieuw afgeleverd. Volgende week zullen Allard en Cartouche een Extra 300L gereed maken voor het nieuwe airshow seizoen en deze ook gedurende het jaar in top conditie houden.

Onlangs behandelde Jetcare een Dassault businessjet die een tijd in de Emiraten gevlogen had. Vooral de aluminium leading edges waren door het zand en de zon flink verweerd, en zelfs gecorrodeerd. Een adequate behandeling heeft dit verholpen en de spiegelglans weer terug gebracht. En beschermt met een sealant. Echter, de Jetcare behandeling is dus niet alleen voor de looks, maar beperkt hierdoor ook verdere schade door corrosie.

Op locatie, ook ’s nachts
Jetcare werkt vooral op locatie, hierdoor wordt de kostbare tijd van de eigenaar en het vliegtuig zo goed mogelijk benut. We passen ons aan aan vluchtschema’s en bieden ook de mogelijkheid om in de nacht aan het vliegtuig te werken, zodat deze overdag weer beschikbaar is. Het spreekt voor zich dat de producten waarmee gewerkt worden ook daadwerkelijk voor het type toestel gecertificeerd zijn.

Na een Jetcare behandeling geven Allard en Cartouche graag advies aan de eigenaar/operator om de verkregen glans en bescherming zo lang mogelijk te behouden. Om een extreem voorbeeld te noemen: veelal wordt – in de General Aviation – AVGAS gebruikt om vet en aanslag van het vliegtuig te verwijderen, dit heeft echter een desastreus effect op de lak. Met de juiste producten en kennis is dit echter simpeler en duurzamer te verhelpen.

Jetcare laat tevens de eigenaar van de kennis en producten mee genieten door een pakket samen te stellen met producten. Die het bereikte resultaat zo lang mogelijk waarborgen.

Merkonafhankelijk
Waar Jetcare erg content mee is, is dat zij merkonafhankelijk kunnen werken. Zo kan voor ieder type vliegtuig daadwerkelijk maatwerk geleverd worden, en worden slechts de producten gebruikt die het beste resultaat geven. Ook kunnen zo de nieuwste producten en technieken gebruikt worden.

jetcare-04