woensdag , 29 mei 2024
350.000ste bezoeker NMM feestelijk ontvangen

350.000ste bezoeker NMM feestelijk ontvangen

Soesterberg, 13 augustus 2015 – Vandaag aan het eind van de ochtend werd Louise Daalen uit Soest verwelkomd als 350.000ste bezoeker van het NMM dit jaar.

Door 5 militairen van de Koninklijke Landmacht werd Louise naar de ingang gebracht waar zij persoonlijk werd gefeliciteerd door Hedwig Saam, directeur NMM, de heer Brust, exploitatiemanager Heijmans en Kolonel H.G.J.A. Smits en Majoor M.A. Felius van de Koninklijke Landmacht. Een nietsvermoedende en verraste Louise: “dit is ons eerste bezoek aan een museum, dat maakt het wel heel bijzonder”. Louise wint een ultieme landmachtexperience naar keuze.

Nationaal Militair Museum
Het Nationaal Militair Museum (NMM) is hét museum over de betekenis van de krijgsmacht voor Nederland in het heden, verleden en de toekomst. Het museum belicht deze betekenis aan de hand van verhalen, activiteiten en actuele exposities die je bijblijven. Naast zes themadelen waar met moderne museale presentaties het verhaal van de land- en luchtmacht wordt verteld, is er een enorme presentatieruimte waarin veel imposante collectiestukken zoals vliegtuigen, tanks, pantservoertuigen en helikopters zijn te bezichtigen. Het museum is 11 december 2014 door Zijne Majesteit de Koning geopend en nodigt iedereen uit een kijkje te komen nemen. Kijk voor meer informatie op www.nmm.nl

Op de foto van links naar rechts: Hedwig Saam, directeur NMM, Eric Brust, exploitatiemanager Heijmans, Louise Daalen, Kolonel H.G.J.A. Smits en Majoor M.A. Felius van de Koninklijke Landmacht.