dinsdag , 28 mei 2024
Airborne Association

Airborne Association Teuge van start

Teuge, 4 september 2015 – Airborne Association Teuge gaat op 9 oktober 2015 van start. Het wordt een club met mensen die een passie hebben voor luchtvaart.

Het doel van Airborne Association is het organiseren van verschillende activiteiten zoals het bezoeken van spraakmakende vliegshows, een- of meerdaagse vluchten of vliegrally en bedrijfsbezoeken. Kernwoorden van deze club: luchtvaart, voor elkaar, met elkaar, business, gezelligheid en culinair.

De eerste meeting is op 9 oktober die voor ierdeen te bezoeken is als men zicht heeft aangemeld via het email adres: mcstruik@gmail.com. Een lidmaatschap kost ca € 75 per jaar en daarvoor kunt je 3 x per jaar de exclusieve bijeenkomsten (met spreker of thema) bezoeken.

Initatiefnemers van de Airborne Association zijn Lex Versteeg, die naast zijn passie voor de luchtvaart ondernemer en eigenaar is van onder meer Skydeck te Teuge en Marc Struik die ondernemer in de reisbranche is.

Airborne Association
De Zanden 167
7395 PA  Luchthaven Teuge

Link:
www.airborneassociation.nl

Airborne Association