zondag , 14 juli 2024
Stemme S12

Reorganisatie bij STEMME AG

Strausberg, 30 oktober 2015 – Bij de vliegtuigbouwer STEMME AG hebben belangrijke wijzigingen plaatsgevonden in de organisatiestructuur en de personele bezetting. Op de eerste plaats is er een nieuwe afdeling Service en After Sales. Deze is afgesplitst van de al bestaande Sales & Marketing afdeling.

Daarnaast zijn er twee nieuwe managers aangesteld: Henri-Pierre Hirts die als directeur verantwoordelijk is voor Sales & Marketing en Davis Thimm die in de functie van Head of Service en After Sales de nieuwe afdeling gestalte zal gaan geven. Hirts is Lorenzo Costella opgevolgd. Costella blijft in een andere functie voor verschillende projecten betrokken bij de firma.

“Ons belangrijkste doel bestaat uit het voldoen aan de klantverwachting en het inspelen op de eisen die de markt op dat gebied daaraan stelt, zodat er voor de klant een optimale productervaring ontstaat. Het splitsen van de afdelingen en de personele veranderingen op managementniveau, moeten ertoe bijdragen dat wij dit doel bereiken”, aldus een optimistisch gestemde Henri-Pierre Hirts.

Link:
– www.new-stemme.com

Stemme S12