donderdag , 30 mei 2024

Vlieg mee op KLM’s eerste vluchten met de Boeing 787 Dreamliner

Amstelveen, 2 november 2015 – Op zondag 22 november organiseert KLM drie unieke Welcome Flights met de Boeing 787 Dreamliner. Via de website www.klm.com/787dreamliner kunnen speciale tickets geboekt worden voor 149 euro. Deze prijs is inclusief alle toeslagen. Per boeking kunnen er maximaal vier Economy Class tickets gekocht worden. De vluchten vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol en landen daar weer na ongeveer een uur.

Aan boord
Passagiers kunnen tijdens de Welcome Flights de nieuwe manier van vliegen ervaren waarbij het toestel centraal staat. Tijdens de vluchten worden de specificaties van het toestel uitgelicht, zoals het licht en de stoelen. De technologische innovaties, het allernieuwste interieur en de speciale catering maken de vlucht helemaal compleet. Tot slot maken de liefhebbers kans op een prachtig schaalmodel met de speciale Boeing 787 Dreamliner kennisquiz.

Catering van nieuwe chef
KLM serveert een jaar lang de maaltijden van de Nederlandse driesterren topchef Jacob Jan Boerma in de World Business Class op de vluchten vanuit Amsterdam. Op de Welcome Flights is deze topchef zelf aan boord aanwezig en serveert iets speciaals voor alle passagiers.

Over de Boeing 787 Dreamliner
Op zaterdag 14 november wordt de eerste Boeing 787 Dreamliner verwacht vanuit het Amerikaanse Seattle op Schiphol. Het toestel zal landen om 08.30 uur Nederlandse tijd. Het toestel gaat vervolgens de hangar in voor de laatste checks van KLM. Dit toestel zal daarna ingezet worden voor de Welcome Flights op 22 november. Op maandag 23 november start KLM de lijndienst Amsterdam – Abu Dhabi/Bahrein met de Boeing 787 Dreamliner.

Deze Boeing 787 Dreamliner is de eerste van de in totaal eenentwintig toestellen die KLM vanaf eind 2015 in gebruik gaat nemen. Alle Dreamliners krijgen ieder een unieke naam en worden vernoemd naar bloemen: een typisch Nederlands exportproduct dat daarmee uitstekend past bij KLM.

Het tweede toestel wordt eind dit jaar verwacht.

KLM Boeing 787 Dreamliner