donderdag , 30 mei 2024
Jet Airways

Jet Airways benoemt Inter Aviation Services tot luchtvracht sales agent in Nederland

Amsterdam, 31 maart 2016 – Jet Airways heeft voor de verkoop en services van haar luchtvracht in Nederland, Inter Aviation Service B.V aangesteld. Inter Aviation Service is een Nederlandse sales agent gespecialiseerd in luchtvracht. Het bedrijf heeft 28 jaar ervaring in het afsluiten van vrachtcontracten, grootschalige logistieke projecten, luchtvaartoperaties & management en farmaceutische logistieke ontwikkelingen. Het hoofdkantoor van Inter Aviation Service is gevestigd in Amsterdam met vestigingen in Brussel en Dubai.

Sinds zondag 27 maart vliegt Jet Airways dagelijks non-stop van Amsterdam naar Mumbai, Delhi en Toronto. Jet Airways zet moderne Airbus A330-300 vliegtuigen in op deze routes, die elk een capaciteit van 10 ton per vlucht hebben.

Toegang tot meer bestemmingen
Amsterdam Airport Schiphol is één van de grootste luchthavens van Europa en biedt naadloze aansluitingen op zee-, spoor- en wegtransport naar diverse belangrijke Europese bestemmingen. Niet alleen hebben luchtvrachtklanten toegang tot nieuwe bestemmingen, ook zijn de doorvoertijden korter en kunnen verzendingen sneller bezorgd worden. Dankzij de dagelijkse vluchten vanaf Amsterdam profiteren Nederlandse exporteurs van onder andere farmaceutische en medische producten, levensmiddelen en land- en tuinbouwproducten van het netwerk van Jet Airways dat gemakkelijk toegang biedt tot de Indiase markt. Jet Airways biedt op haar beurt directe en soepele verbindingen via India voor alle vrachtzendingen naar belangrijke bestemmingen zoals Singapore, Hongkong, Thailand, de Perzische Golf, Bangladesh, Nepal en Sri Lanka.

Gilbert George, Vice President Continental Europe bij Jet Airways is blij met de samenwerking met Inter Aviation Service B.V. Hij zegt: “We dragen graag bij aan de verbetering van de handelsrelatie tussen Nederland en India. De vluchten van Amsterdam naar Delhi en Mumbai bieden aansluiting op het binnenlandse netwerk van Jet Airways in India en naar andere bestemmingen in het Indiase subcontinent en Azië. Hiermee bieden we verbeterde verbindingen voor onze luchtvrachtklanten die de markt in India en de regio willen bedienen.”

Over Jet Airways
Jet Airways is een vooraanstaande internationale luchtvaartmaatschappij uit India. Met een moderne vloot van 116 vliegtuigen vliegt Jet Airways naar 73 bestemmingen wereldwijd. Niet alleen beschikt Jet Airways over een uitgebreid binnenlandse netwerk in India, ook vliegt Jet Airways op belangrijke internationale bestemmingen in Zuidoost-Azië, Zuid-Azië, het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika. De vloot van de Indiase luchtvaartmaatschappij bestaat uit Boeing 777-300 ER’s, Airbus 330-200/300’s, Next Generation Boeing 737’s en ATR 72-500/600’s.

JetPrivilege is het prijswinnende loyaliteitsprogramma van Jet Airways. Deelnemende reizigers kunnen profiteren van exclusieve voordelen als zij vliegen met de luchtvaartmaatschappij of met één van haar partnermaatschappijen, en als zij gebruik maken van diensten bij één van de meer dan 150 aangesloten partners. Jet Airways behoort samen met airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Etihad Airways, Etihad Regional (uitgevoerd door Darwin Airline) en NIKI tot de Etihad Airways Partners: een groep gelijkgestemde luchtvaartmaatschappijen die klanten meer keuze bieden dankzij hun uitgebreide netwerken, aansluitende vluchten en voordelige aanbiedingen voor frequent flyers.

Link:
www.jetairways.com