vrijdag , 21 juni 2024
AOPA Fly-In

AOPA Fly-In op Vliegveld Midden Zeeland wordt groots aangepakt!

Amsterdam, 17 juni 2016 – AOPA Netherlands houdt op 2 juli 2016 haar eerste Fly-In op vliegveld Midden-Zeeland (EHMZ) en ze is van plan dit dan ook meteen groot aan te pakken. Naast de voor iedereen wel bekende ‘vlieginstuif’, zijn er presentaties van interessante sprekers uit de lucht- en ruimtevaart, zoals Ben Droste (XCOR), Joost Verpalen (o.a. FIC verkeersleider) en Joost Conijn (privévlieger). Voor leden is de deelname gratis. Zelfs het landingsgeld neemt de AOPA voor haar rekening.

Voor wie?
Eigenlijk is iedereen van harte welkom. Deelname aan de AOPA Fly-In is dus zeker niet voorbehouden aan alleen leden of vliegtuigeigenaren. Ook de partners, familie en vrienden zijn uitgenodigd om kennis te maken met de wereld van de General Aviation in Nederland. Om de Fly-In een internationaal tintje gegeven hebben de AOPA zusterorganisaties in Duitsland, Engeland en Frankrijk ook een uitnodiging ontvangen.

Programma (zie ook: AOPA evenementgegevens)
Aanvang : 08:30 uur (LT).
Gedurende de dag : Fly-In, sprekers, luchtvaartbeurs
Afsluiting : vanaf 16:30 uur (LT) BBQ met live muziek
Einde : 19:00 uur (LT).

Luchtvaartbeurs
Gedurende de dag is er ook een luchtvaartbeurs. Verschillende leveranciers en organisaties uit de General Aviation bieden hier hun producten en diensten aan.

Deelnemers aan de luchtvaartbeurs zijn o.a.:
• The Pilot Shop – luchtvaartbenodigdheden
• Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL)
• Vliegschool Zelf Vliegen – TECNAM 2006T
• Pipistrel importeur iFly – Virus SW 121
• Cirrus Aircraft – SR22T
• Stichting Hoogvliegers
• Transal Aero Services – Robin DR401

Kosten voor niet-leden
Niet AOPA leden betalen € 42,50 per deelnemend toestel. Hiermee is de Pilot In Command (PIC) meteen een half jaar lid van AOPA en ontvangt u vier keer het AOPA magazine ‘Plane Owner’. In dit bedrag zit ook het landingsgeld ad. € 25,00.

Link:
– www.aopa.nl