zaterdag , 18 mei 2024
BVA AuctionsVeiling trikes & ultralights op Lelystad Airport

Veiling trikes & ultralights op Lelystad Airport

Amersfoort, 20 juli 2016 – Van 20 tot en met 27 juli 2016 vindt een veiling met trikes & ultralights plaats bij het online veilinghuis BVA Auctions. Voor deze veiling is een kijkdag georganiseerd aan de Emoeweg 1 te Lelystad op woensdag 20 juli 2016 van 10:00 tot 16:00 uur.

In opdracht van belanghebbende worden ultralights en aircraft geveild waaronder: Kappa KP 2U-Sova, AirLony Skylane, LA Rans S6, Condor, etc. Daarnaast worden diverse trikes ter veiling aangeboden.
Bezoek de pagina voor informatie: https://www.bva-auctions.com/auction/index/22160

Over BVA Auctions B.V.
BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen online bezoekers en meer dan 1.2 miljoen geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.