zaterdag , 18 mei 2024

Jet Airways zet Boeing 777 in op Amsterdam – Mumbai

Amsterdam, 2 augustus 2016 – Jet Airways zet vanaf 30 oktober 2016 de Boeing 777-300 ER in op de non-stop retourvluchten van Schiphol Amsterdam Airport naar Mumbai’s Chhatrapati Shivaji International Airport. Hiermee vergroot de vooraanstaande Indiase luchtvaartmaatschappij de capaciteit op deze vlucht.

Jet Airways biedt passagiers hiermee nog meer mogelijkheden en comfort. De Boeing 777 waarmee de vluchten van en naar Amsterdam en Mumbai verzorgd worden, beschikt over drie klassen: 8 First Class suites voor ultieme luxe en privacy, 30 Première Class stoelen met ingebouwd ligbed en 308 Economy Class stoelen.

Toenemende vraag vanuit zakelijke markt
Sinds 27 maart van dit jaar vliegt Jet Airways dagelijks non-stop van Amsterdam naar Mumbai, Delhi en Toronto. Jet Airways vliegt deze routes met moderne Airbus A330-300 vliegtuigen, maar neemt vanaf 30 oktober de Boeing 777-ER in gebruik voor de vlucht naar Mumbai. Door meer capaciteit in te zetten op de Amsterdam – Mumbai vlucht speelt Jet Airways in op de toenemende vraag vanuit de zakenreiziger.

Zakendiner in First Class suite
Niet alleen heeft de Boeing 777-ER meer capaciteit – 53 extra stoelen – maar het beschikt ook over acht First Class suites van 8 vierkante meter. De suites zijn van alle luxe voorzien, zoals een bed van 210 cm lang, een 23-inch flat screen-tv en een massagestoel. In elke First Classe suite is ruimte voor een diner voor twee of meeting aan de VIP/Business Jet style-tafel. Er is een voedingsbron voor laptops en een mail- en telefoonverbinding.

First-Class

Verbeterde reiservaring
Jet Airways heeft comfort, service en Indiase gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Gaurang Shetty, Whole-time Director Jet Airways, zegt: “We geloven dat we de perfecte reiservaring kunnen bieden, zolang we onszelf continu blijven verbeteren. Toen wij constateerden dat we meer capaciteit nodig hadden op de retourvluchten tussen Amsterdam en Mumbai, besloten we om onze nieuwste Boeing 777-300 ER in te zetten. Naast het vergroten van de capaciteit, biedt dit vliegtuig de kans om onze gasten de gastvrijheid te laten ervaren aan boord en hen een comfortabele en aangename vlucht te laten beleven.”

Meer mogelijkheden voor cargo
Met de inzet van de Boeing 777-300 ER verhoogt Jet Airways ook de vrachtcapaciteit op vluchten van en naar Amsterdam en Mumbai. Hierdoor is er meer mogelijk voor het vervoer van bijvoorbeeld versproducten, medicijnen, machines en industriële goederen.

Over Jet Airways
Jet Airways is een vooraanstaande internationale luchtvaartmaatschappij uit India. Met een moderne vloot van 116 vliegtuigen vliegt Jet Airways naar 73 bestemmingen wereldwijd. Niet alleen beschikt Jet Airways over een uitgebreid binnenlandse netwerk in India, ook vliegt Jet Airways op belangrijke internationale bestemmingen in Zuidoost-Azië, Zuid-Azië, het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika. De vloot van de Indiase luchtvaartmaatschappij bestaat uit Boeing 777-300 ER’s, Airbus 330-200/300’s, Next Generation Boeing 737’s en ATR 72-500/600’s.

JetPrivilege is het prijswinnende loyaliteitsprogramma van Jet Airways. Deelnemende reizigers kunnen profiteren van exclusieve voordelen als zij vliegen met de luchtvaartmaatschappij of met één van haar partnermaatschappijen, en als zij gebruik maken van diensten bij één van de meer dan 150 aangesloten partners. Jet Airways behoort samen met airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Etihad Airways, Etihad Regional (uitgevoerd door Darwin Airline) en NIKI tot de Etihad Airways Partners: een groep gelijkgestemde luchtvaartmaatschappijen die klanten meer keuze bieden dankzij hun uitgebreide netwerken, aansluitende vluchten en voordelige aanbiedingen voor frequent flyers.

Link:
 www.jetairways.com