vrijdag , 21 juni 2024

KLM Flying Blue deelnemers kunnen aan boord betalen met Award Miles

Amstelveen, 30 september 2016 – Flying Blue deelnemers kunnen vanaf vandaag Tax Free artikelen aan boord ook betalen met hun gespaarde Award Miles. Deze uitbreiding van het Flying Blue programma geeft een extra mogelijkheid Award Miles te besteden. Vorig jaar werd het programma al uitgebreid met sparen en besteden bij Transavia. 

Eerder konden Flying Blue deelnemers online hun Award Miles al besteden aan Tax Free artikelen op de KLM-webshop, vluchten, extra bagage- of beenruimte, hotelovernachtingen of aan autohuur. Nu is het verzilveren dus ook mogelijk aan boord.

Flying Blue deelnemers kunnen Award Miles sparen door bijvoorbeeld het boeken van vluchten bij KLM, Air France of andere airline partners. Nederlandse members kunnen ook Award Miles sparen als zij online shoppen bij bijvoorbeeld Bol.com, Zalando, Wehkamp en vele andere bedrijven. Dit kan via het platform Shop&Earn.

Wilt u meer informatie over Flying Blue? Klik dan hier