donderdag , 30 mei 2024
British Airways lanceert nieuwe route naar New Orleans

British Airways lanceert nieuwe route naar New Orleans

Londen, 20 oktober 2016 – Vanaf 26 maart 2017 kunnen passagiers een nieuwe, rechtstreekse vlucht van Londen Heathrow naar New Orleans nemen. Daarmee is British Airways de enige maatschappij die reizigers een directe route aanbiedt van Europa naar de grootste stad van Louisiana.

Reizigers hebben vier keer per week de mogelijkheid om met de Boeing 787-8 te vliegen van Londen naar New Orleans. Tarieven voor een retourvlucht in World Traveller vanuit Amsterdam beginnen vanaf € 771, World Traveller Plus vanaf € 1316 en Club World vanaf € 3628.

Katinka van Ekeren, British Airways Commercial Manager Benelux:
We zijn zeer blij om de nieuwe route naar New Orleans toe te voegen aan het ruime en globale netwerk van British Airways. De stad is gekend om zijn iconische muziek- en kunstscènes en organiseert meer dan 45 internationale festivals per jaar, inclusief het wereldwijd gekende Mardi Gras. Vakantiegangers kunnen er de jazz- en bluesroutes ontdekken, de historische suikerrietplantages bezoeken of ontspannen op een cruise op de Mississipi rivier. We zijn ervan overtuigd dat deze route populair zal zijn zowel bij toeristen als bij de zakenreizigers”.

De BA225 vertrekt vanuit Londen Heathrow om 15u40 en komt aan in Louis Armstrong New Orleans International Airport om 19u40. De BA224 vertrekt in New Orleans om 21u10 en komt toe in Londen om 12 uur ´s middags de volgende dag.

Link:
– www.britishairways.com

 British Airways lanceert nieuwe route naar New Orleans