zaterdag , 18 mei 2024
Amsterdam Aviation Association

Tiende editie Aviation Knowledge and Career Day

Amsterdam, 25 november 2016 – De tiende editie van de Aviation Knowledge and Career Day vindt ook dit jaar plaats op de Hogeschool van Amsterdam. Het Leeuwenburg gebouw naast het Amstelstation is op 10 december het decor van een dag met een druk en afwisselend programma.

De AKCD is een jaarlijks terugkerend evenement waarop de Nederlandse en internationale luchtvaartbranche ruim podium krijgt om zich te presenteren. Het doel van de AKCD is het samenbrengen van de verschillende takken van luchtvaart, van commercieel tot militair en van professionals tot studenten.

Het programma van dit jaar bestaat onder andere uit sprekers van Boeing, LVNL, Defensie, KLM en vele anderen. Met als rode draad het thema ‘interfaces and connections in aviation’ worden er presentaties gegeven over uiteenlopende onderwerpen zoals Lelystad Airport, Security, Remote Towers, Maintenance, Human Factors, Airport Management en Drones. Speciale gasten tijdens deze editie zijn onder andere Drew Magill (director marketing Boeing Europe), Michiel van Dorst (CEO van LVNL) en Michel Peters (CEO van NLR).

De ticketverkoop loopt net zoals voorgaande jaren via de website van de studievereniging Amsterdam Aviation Association op svaaa.nl. De tickets zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen.

Link:
– svaaa.nl

Amsterdam Aviation Association