zaterdag , 18 mei 2024
KLM Cargo

Marcel de Nooijer benoemd tot Executive Vice President Air France KLM Cargo

Amstelveen, 16 december 2016 – Met ingang van vandaag, 16 december, is Marcel de Nooijer (48) de nieuwe Executive Vice President Air France KLM Cargo. Marcel werkt sinds 1995 bij KLM en sinds 2013 tot op heden als EVP KLM Cargo. Eerder heeft de Nooijer diverse commerciële functies vervuld en in de operatie gewerkt en was onder andere werkzaam als Managing Director bij Martinair Holland.

Pieter Elbers – President-directeur KLM:
Ik ben blij met de benoeming van Marcel de Nooijer als de nieuwe Executive Vice President Air France KLM Cargo. Door zijn brede KLM-ervaring heb ik er alle vertrouwen in dat Marcel met zijn vrachtteam in Parijs en Amsterdam en dankzij het sterke AFKL netwerk, van belly-, combi- en full freighter capaciteit, de kwaliteit van onze dienstverlening in de hyper competitieve vrachtmarkt verder kan ontwikkelen. Ik wens hem alle succes toe.

Voorlopig zal Marcel naast zijn nieuwe functie als EVP Air France KLM Cargo, ook zijn huidige rol als EVP KLM Cargo en Martinair blijven vervullen. Over de nadere invulling en exacte organisatie als vervolg op de nieuwe rol van Marcel binnen de groep zal in januari nadere berichtgeving volgen.

Marcel de Nooijer
Marcel de Nooijer