dinsdag , 28 mei 2024
Vliegschool Hilversum

Gezocht: enthousiaste vlieginstructeur m/v

Hilversum, 20 april 2017 – Vliegschool Hilversum zoekt per direct een gemotiveerde vlieginstructeur om op weekdagen en/of in het weekend vlieginstructie te geven aan ons groeiend aantal leerlingen.

Vliegschool Hilversum is een gerenommeerde vliegschool voor privévliegers (PPL en LAPL), met als thuisbasis EHHV. Onze SEP-vloot bestaat uit 4x Tecnam P2002-JF, 2x Cessna F172, 2x Piper Warrior II, 1x Piper Archer III IR.

Wij investeren veel in innovatieve leermiddelen zoals www.ppl-e-learning.nl, onze unieke VFR/IFR Flight Simulator en safety workshops. VSH is niet alleen een vliegschool, maar ook een verhuurbedrijf waar gebrevetteerden veel tripjes samen maken en waar er vliegvriendschappen voor het leven ontstaan. We hebben een eigen onderhoudsbedrijf en werken met een jong enthousiast team.

Vliegschool Hilversum
Wij verwachten dat je naast de vlieglessen actief betrokken bent bij het organiseren van leerzame evenementen voor zowel leerlingen als brevethouders. Voor die laatste groep verzorg je ook trainingsvluchten en herhalingsvluchten, geef je extra instructie voor verlopen SEP ratings en begeleid je check-outs.

Onze voorkeur gaat uit naar een FI met CPL(A) en FI(A) aantekening. Een vlieginstructeur met PPL(A) nodigen we ook uit om te solliciteren. Wij letten naast vliegvaardigheden in het bijzonder op persoonlijke vaardigheden en een match met de cultuur en vliegers van VSH.

Interesse? Mail dan je CV met motivatie en beschikbaarheid vóór 5 mei 2017 aan Frank Morelisse (Head of Training): les@vliegschool-hilversum.nl.

Meer informatie over VSH is te vinden op www.vliegschool-hilversum.nl.
Vliegschool Hilversum is telefonisch te bereiken op 035 – 577 1201.

Vliegschool Hilversum