zaterdag , 13 juli 2024
Fly Aeolus

Fly Aeolus en Skycab integreren dienstverlening

Luik – 22 juni 2017 – Skycab is een lucht-taxi startup en is opgericht in 2015. Skycab is gebaseerd op de luchthaven van Bierset (Luik) en is het enige luchttaxibedrijf dat van daaruit vluchten uitvoert. Vanaf 22 juni 2017 zal Skycab verder opereren onder de vlag van Fly Aeolus. Door deze integratie zal Fly Aeolus zijn dienstverlening in Wallonië, België verder vergroten.

Door de groeiende vraag was Fly Aeolus op zoek naar een betrouwbare vertegenwoordiging in de regio. Fly Aeolus heeft een toestel op Luik Airport gebaseerd.

Vincent Wigmans, COO Fly Aeolus:
“Door deze integratie betekent dat Fly Aeolus nu ook lokaal gerepresenteerd zal worden. Hierdoor kunnen we nog meer mensen, sneller en persoonlijk met ons innovatieve en toegankelijke luchttaxi concept kennis laten maken.”

Fly Aeolus
Fly Aeolus is de eerste maatschappij in Europa die betaalbare lucht-taxi vluchten aanbiedt met een online platform. Het platform verbindt privévliegtuigen op basis van gedeeld eigendom, piloten en klanten met elkaar. Fly Aeolus kan op 1600 luchthavens in Noordwest Europa vliegen. Passagiers bepalen zelf de vertrektijd en landen dichter bij hun bestemming. Met een check-in tijd van 15 minuten, sparen Fly Aeolus’ klanten 50% reistijd uit.

Link:
www.flyaeolus.com

 

 

 

Fotos: Fly Aeolus