vrijdag , 21 juni 2024

Familiebedrijf TDA viert 35-jarig jubileum

Lijnden, 28 Juni 2017 – TDA (Touchdown Aviation, opgericht in 1982), dat wereldwijd vanuit de Haarlemmermeer gebruikte vliegtuigonderdelen van onder meer Boeing en Airbus verkoopt, is jarig.

Het familiebedrijf dat door de jaren heen een explosieve groei doormaakte, heeft vrijdag 23 juni ter ere van de 35e verjaardag een feest gegeven voor al haar klanten, zakenrelaties, werknemers, vrienden en familie. Speciaal voor deze gelegenheid werd het imposante atrium van het kantoor omgebouwd tot een luxe club inclusief liveoptredens, waar het internationale gezelschap proostten op zowel de afgelopen als de komende jaren.

Centraal tijdens deze avond stond de publicatie van het boek “Turbulent Times & Clear Skies”. Het boek vertelt het levensverhaal van de oprichter van TDA, Nazie El Masry en hoe het bedrijf in 35 jaar is uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie met vestigingen in London, Miami, Singapore en een hoofdkantoor op het Airport Business Park Lijnden, net onder de rook van Schiphol.

Over TDA
TDA richt zich op “teardown projecten”, oftewel het aankopen en demonteren van complete vliegtuigen, om vervolgens de onderdelen na uitvoerig testen en/of repareren, te verkopen. Het familiebedrijf dat al 35 jaar vanuit de Haarlemmermeer actief is in de luchtvaartindustrie, heeft met de 2e generatie aan het roer grote plannen om het aantal teardowns op jaarbasis flink op te voeren.

Het boek “Turbulent Times & Clear Skies” is verkrijgbaar via Amazon.

Link:
– www.tda.aero

DTA